Колаж и стопкадър Нова ТвСветовната титла на Аржентина и Лионел Меси,

...
Колаж и стопкадър Нова ТвСветовната титла на Аржентина и Лионел Меси,
Коментари Харесай

Писател: Роналдо не е гледал финала, пуснали са си сериал с Джорджина

Колаж и стопкадър Нова Тв

Световната купа на Аржентина и Лионел Меси, над който към този момент е единствено небето, бе коментирана и в „ На кафе “ по Нова Тв.

Лео Меси към този момент има нов връх. Той държи фотографията с най-вече лайкове в историята на Инстаграм - до момента 68,387 127 милиона. Той победи яйцето, което остана с 56 милиона, означи писателят Георги Блажев.



До през вчерашния ден наобед двете фотоси бяха харесвани еднообразно, само че върхът беше усъвършенстван за 12 часа с 12 милиона. Много хора са ънлайкнали яйцето, единствено и и единствено да усилят броя на лайкове на Меси, разяснява артистът Дарко Ангелов.

Лично аз се веселя на това всеобщо сливане в харесванията към един човек, доста се веселя, че се случва в края на годината, изрази пък благосклонностите си към Меси журналистът Кристина Патрашкова.

В последна сметка полемиката закри Георги Блажев с гръмки думи: Тъжна коледа за Роналдо. Той не е гледал финала, пуснали са си сериал с Джорджина. Меси взе международна купа, взе му върха за най-харесвана фотография, може да го бие и в Инстаграм след време.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР